loading...
سایت طرفداران باشگاه لیورپول
محمدرضا خرم روز بازدید : 2321 چهارشنبه 08 آبان 1392 نظرات (2)

استیون جورج جرارد ۳۰ مه سال ۱۹۸۰ در ویستون، مرسی‌ساید متولد و در هویتون، مرسی‌ساید بزرگ شد.

وی از جمله اسطوره‌های باشگاه فوتبال لیورپول به حساب می‌آید. او پس از دیدیه دشان، جوان‌ترین کاپیتانی است که جام باشگاه‌های اروپا را بالای سر برده‌است. جرارد صاحب همسر و دو فرزند است.

برخلاف بسیاری از اسطوره‌های تیم لیورپول همچون رابی فاولر، مایکل اوون و جیمی کاراگر، جرارد از زمان کودکی طرفدار لیورپول بود. تصادفا یکی از اقوام کم‌سن‌وسال‌تر او به نام آنتونی جرارد فوتبالیستی حرفه‌ای است که کار را با اورتون آغاز کرد.

جرارد معمولاً به عنوان هافبک میانی بازی می‌کند گرچه در فصل ۲۰۰۵-۲۰۰۶ بیشتر به عنوان هافبک راست به میدان آمد. او گاها به عنوان دفاع راست نیز بازی کرده است که معروف‌ترین مثال آن وقت‌های اضافهٔ فینال جام باشگاه‌های اروپای ۲۰۰۵ است.

جرارد تمام عمر ورزشی خود را در لیورپول گذرانده‌است. او از 9 سالگی و از سال ۱۹۸۹ تا سال ۹۸ برای تیم‌های پایهٔ لیورپول بازی می‌کرد و از سال ۹۸ نیز برای تیم بزرگسالان لیورپول بازی می‌کند. وی از سال ۹۸ مجموعا در 341 بازی لیورپول حاضر بوده و 64 گل به ثمر رسانده‌است.

جرارد در تیم ملی انگلستان شمارهٔ ۴ را به تن می‌کند. او از سال ۲۰۰۰ در این تیم بازی می‌کند و در 49 بازی ملی حاضر بوده و 10 گل به ثمر رسانده‌است.جرارد برای اولین بار در ۳۰ نوامبر ۱۹۹۸ برای لیورپول به میدان آمد. در سال ۲۰۰۱ او به عنوان بازیکن جوان سال در انگلستان از سوی «انجمن بازیکنان حرفه‌ای» انتخاب شد. در همان فصل او به همراه لیورپول به فینال سه جام راه یافت و در همهٔ آن‌ها بازی کرد. در فینال جام یوفا مقابل آلاوز گل دوم را به ثمر رساند.در سپتامبر ۲۰۰۱ او در بازی معروف انگلستان مقابل آلمان (در مسابقات راه‌یابی به جام جهانی) یک گل به ثمر رساند و این اولین گل او برای تیم ملی انگلستان بود. اما جرارد به علت مصدومیت نتوانست در جام جهانی ۲۰۰۲ حضور یابد. در تابستان ۲۰۰۴ چلسی وارد مذاکره برای خرید او شد اما نهایتا جرارد ماندن در لیورپول را ترجیح داد.

افتخارات استیون جرارد:

  • قهرمانی جام یوفا، جام حذفی و جام اتحادیه در فصل ۲۰۰۰-۲۰۰۱
  • قهرمانی جام خیریه و سوپرکاپ اروپا و نایب قهرمانی لیگ برتر در فصل ۲۰۰۱-۲۰۰۲
  • قهرمانی جام اتحادیه و نایب قهرمانی جام خیریه در فصل ۲۰۰۲-۲۰۰۳
  • قهرمانی جام قهرمانان اروپا و نایب قهرمانی جام اتحادیه در فصل ۲۰۰۴-۲۰۰۵
  • قهرمانی جام حذفی و سوپرکاپ اروپا و نایب قهرمانی جام باشگاه‌های جهان در فصل ۲۰۰۵-۲۰۰۶
  • قهرمانی جام خیریه ۲۰۰۶
  • باارزش‌ترین بازیکن فصل جام باشگاه‌های اروپا در فصل ۲۰۰۴-۲۰۰۵
  • بازیکن سال انگلستان در سال ۲۰۰۶
  • بازیکن جوان سال انگلستان در سال ۲۰۰۱
 

 

 

 

جرارد در تیم ملی انگلستان شمارهٔ ۴ را به تن می‌کند. او از سال ۲۰۰۰ در این تیم بازی می‌کند و تا بحال در ۷۰ بازی ملی حاضر بوده و ۱۴ گل به ثمر رسانده‌است. (این آمار تا ۲۰ فوریه ۲۰۰۹ به روز شده‌است). در حال حاضر استیون کاپیتان دوم تیم ملی انگلستان است. در سپتامبر ۲۰۰۱ او در بازی انگلستان مقابل آلمان که به برتری ۵ بر ۱ انگلستان انجامید، یک گل به ثمر رساند و این اولین گل او برای تیم ملی انگلستان بود. با این که استیون جرارد یکی از ارکان‌های تیم ملی فوتبال انگلستان برای صعود به جام جهانی بود ولی خودش به علت مصدومیت جام جهانی ۲۰۰۲ را از دست داد.

جرارد در نزدیکی‌های جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان مصدومیت کوتاهی داشت و گفته می‌شد که شاید اولین بازی انگلستان را از دست بدهد. اما او به بازی آمد و به همراه تیمش پاراگوئه را یک بر صفر شکست دادند. این اولین حضور او در جام جهانی بود که یک کارت زرد نیز برایش به ارمغان داشت. جرارد در بازی دوم انگلستان مقابل ترینیداد و توباگو نیز به میدان آمد. در آن بازی انگلستان با گل پیتر کراوچ یک بر صفر جلو افتاد و سپس در دقیقهٔ ۹۱ جرارد گل دوم را به ثمر رساند تا صعود انگلستان مسجل شود. جالب است که این گل نیز مقابل شاکا هیسلوپ به ثمر رسید، یعنی همان دروازه‌بانی که در فینال جام حذفی از ۳۵ یاردی از جرارد گل خورده بود.

جرارد در بازی سوم مقابل سوئد استراحت داده شد تا کارت دیگری دریافت نکند و از بازی بعدی محروم نشود اما به عنوان ذخیره به میدان آمد و دروازهٔ سوئد را باز کرد. جرارد در یک هشتم نهایی مقابل اکوادور نیز به میدان آمد و در پیروزی انگلستان نفش داشت. در یک چهارم نهایی انگلستان مقابل پرتغال ابتدا به تساوی صفر بر صفر رسید و کار به پنالتی کشیده شد. در پنالتی‌ها جرارد و دو هم تیمی اش پنالتی‌هاشان را گل نکردند تا انگلستان از جام حذف شود.

(استيون جورج جرارد) يك فوتباليست خوب جهاني است كه در حال حاضر در تيم ليورپول بازي مي‌كند. جرارد پيراهن شماره هشت ليورپول را بر تن دارد و كاپيتان تيم است. همچنين او كاپيتان تيم ملي انگليس نيز محسوب مي‌شود استيون جرارد هافبك مياني تيم خود است ولي اغلب در جناح راست زمين بازي مي‌كند.

 استيون جرارد روز سي‌ام ماه مي‌ سال 1980 در (ويستون) واقع در (مرسي سايد) ديده به جهان گشود. اين شهر در هشت كيلومتري شرق ليورپول قرار دارد. او در شهر (هويتون) بزرگ شد و دوران كودكي خود را در آن شهر گذراند. جرارد يا به قول دوستانش (استيوي جي) بازيكني است كه عاشق دويدن‌هاي تيز از مركز به سوي خط حمله مي‌باشد و فرارهاي طولاني مدت و شوت زدن در كنار توانايي خوب در تكل نمودن سبب شده است كه او به بازيكني بدل شود كه هر مربي‌اي آرزوي داشتن آن را دارد.

 

وقتي جرارد نه سال داشت براي نخستين بار وارد تيم (ويستون جونيورز) شد و پس از آن به تيم جوانان ليورپول پيوست. او در سال 1997 يعني در هفده سالگي عضو تيم فوتبال مدرسه (قرمزپوشان) شد. جرارد در دبيرستان كاتوليك كاردينال هينان در (وست دربي) واقع در ليورپول تحصيل كرد. برخلاف مايكل اوون، رابي فولر، جيمي كاراگر و ديگر بازيكنان معروف ليورپول كه از كودكي عاشق اورتون بودند، جرارد از بچگي تنها به ليورپول فكر مي‌كرد و از همان زمان به اين تيم پيوست. در آن سال‌ها او خيلي كم بازي مي‌كرد به طوري كه بين 14 تا 16 سالگي در بيست بازي حضور داشت. وقتي چهارده سال داشت در تيم‌هاي مختلفي از جمله منچستر يونايتد حاضر شد. او در زندگينامه خود مي‌نويسد: مي‌خواستم ليورپول را تحت فشار بگذارم تا با من قرارداد دائمي ببندد. در همان زمان‌ بود كه به شدت مصدوم شد به طوري كه نزديك بود انگشت پايش را از دست بدهد. جرارد نخستين قرارداد حرفه‌اي خود با ليورپول را روز پنجم نوامبر سال 1997 به امضا رساند و در نخستين بازي رسمي خود برابر (بلك‌برن) حاضر شد. او با بازي درخشان خود در مقاطع مختلف براي تيم ليورپول توانست عنوان بازيكن جوان سال را به خود اختصاص دهد و در اكتبر سال 2003 كاپيتان تيم خود شد. جرارد بازيكن سخت‌گيري بود و هم‌تيمي‌هايش اميدوار بودند او با كاپيتان‌شدنش مقداري از اين فشار را از روي آنها بردارد. (مايكل اوون)، هم‌تيمي آن زمان جرارد در زندگينامه خود مي‌نويسد كه چقدر از اين‌كه جرارد كاپيتان شد خوشحال شد زيرا فكر مي‌كرد بدين ترتيب كمتر او را تحت فشار قرار خواهد داد.

زندگي خصوصي
جرارد چند سال پيش با (الكس كوران) نامزد شد و مدتي بعد زندگي مشترك آنها آغاز شد. اين زوج دو دختر به نام‌هاي (ليلي الا) متولد 23 فوريه2004 و (لكسي) متولد 9 مي2006 ‌ دارند. جرارد روز اول سپتامبر سال 2006 نخستين كتاب زندگينامه خود را به چاپ رساند. نام اين كتاب (جرارد، زندگي من) نام دارد كه در آن مشروحي از زندگي خصوصي و خانوادگي و همچنين زندگي حرفه‌اي و بازي در تيم‌هاي ليورپول و ملي را بيان داشته است.
استيون جرارد براي ميليون‌ها نفر از فوتبال‌دوستان دنيا يك قهرمان است ولي در كنار همسر و دخترانش بسيار نرم و ملايم رفتار مي‌كند. او از كمترين زمان فراغت خود براي بودن در كنار فرزندان دلبندش استفاده مي‌كند و از ديدن آنها لذت مي‌برد. وقتي براي بازي‌هاي جام‌جهاني در (بادن بادن) به سر مي‌برد همسر و دخترانش به آنجا رفته بودند و دخترها پدرشان را از نزديك ملاقات مي‌كردند. آنها در روزهاي آفتابي با هم به خيابان‌هاي بادن بادن، محل اردوي تيم ملي انگليس مي‌رفتند و استيو دختر كوچولويش ليلي را در بغل مي‌گرفت و مناظر زيباي شهر را به او نشان مي‌داد. او در اين باره مي‌گويد: (زندگي ما هم بايد طبيعي و معمولي باشد. مربي‌ها بايد وقتي هم به ما بدهند تا خانواده‌هايمان را ببينيم و خستگي تمرين‌هاي مداوم را از بدن خارج ‌كنيم. يك وقت‌هايي واقعا لذت‌بخش است كه انسان از محيط فوتبال خارج شود و با همسر و فرزندانش گپي بزند. اين خيلي مهم است.)
(الكساندرا كوران) معروف به (الكس كوران23 ) ساله متولد 23 سپتامبر 1982 در ليورپول همسر استيون جرارد است او يك مادر تمام وقت نيز مي‌باشد و دو دختر كوچك دارد ولي با اين وجود باز هم وقت اضافي روزانه براي خريد كردن و تماشاي ويترين فروشگاه‌هاي مختلف لباس‌فروشي را دارد. او با زنان فوتباليست‌هاي ديگر روابط نزديك دارد و درصدر اين زنان (كالين مك لالگين) نامزد ولخرج وين روني است كه هميشه با او به سر مي‌برد. نام ستون ويژه (الكس كوران) در نشريه (ويكي ميرور) با (الكس كوران به خريد برويد) نام دارد كه هر هفته به چاپ مي‌رسد.

 

 

 

دستگيري همسر عصباني 
ماه دسامبر سال 2006 الكس كوران همسر استيون جرارد به خاطر توهين به يك دختر دستگير شد. گفته مي‌شود روز جمعه هشتم دسامبر، الكس بيرون يك رستوران چيني در ليورپول به دختر هجده ساله‌اي حمله برد و با كيف دستي خود ضربه محكمي به او زد. دختر كه از ناحيه چشم زخمي شده بود مي‌گويد الكس كوران با يك شيشه نوشابه به صورت او زده است. شاهدين گفتند كه اين دعوا پس از يك سري طعنه و متلك از سوي دخترك آغاز شد. الكس كوران 23 ساله پس از اين حادثه خود به اداره پليس رفت و كيف دستي خود را براي انجام تحقيقات لازم به آنها تحويل داد. او به جرم حمله و توهين دستگير شد و به سوالات مختلف پليس پاسخ داد و سپس با قيد وثيقه آزاد شد. قبل از حادثه استيون جرارد هم به همراه همسرش در رستوران بود و ناهار را با هم خوردند ولي او براي استراحت به خانه برگشت و الكس به همراه دوستانش در آنجا ماند. سخنگوي او اطلاعات بيشتري در اين مورد به خبرنگاران نداد و فقط گفت اين موضوعي است كه پليس بايد به آن رسيدگي نمايد ولي چيزي كه مشخص است اينكه الكس كوران يكي از چهره‌هاي خبرساز انگليس است و از جمله زنان فوتباليست‌هايي است كه هميشه در نشريات و سايت‌هاي مختلف نام او به چشم مي‌خورد.


عنوان‌هاي جرارد


جرارد تاكنون جوايز بسياري را از آن خود كرده است: بازيكن جوان سال 2001، باارزش‌ترين بازيكن ليگ قهرماني 2004 و 2005 و بازيكن سال ( 2006او اين جايزه را از سرشناساني همچون فرانك لامپارد و تيه‌ري هانري گرفت) او در سال 2005 در يك نظرسنجي پس از رونالدينيو و لامپارد بهترين فوتباليست سال اروپا شد.
مهارت‌هاي جرارد ستايش بسياري از دست‌اندركاران فوتبال را برانگيخته است. سرالكس فرگوسن زماني در مصاحبه با ساندي تايمز درباره او گفت: (او تاثيرگذارترين فوتباليست جزيره است. نه اين‌كه بگويم ويه‌را عيب و نقصي دارد، نه. ولي جرارد بهتر از اوست.)
روز سيزدهم دسامبر سال 2006 اعضاي شوراي شهر (نوزلي) عنوان افتخاري (شهروند) را به جرارد اعطا كردند. يكي از كساني كه اين عنوان را به دست آورد (لرد ويلسون) نخست‌وزير سابق حزب كارگر در سال 1988 بود. مراسم رسمي اعطاي اين عنوان قرار است در سال 2007 برگزار گردد.

استيون مي‌گويد:
_ تا وقتي ما پيروز شويم برايم مهم نيست چه كسي گل مي‌زند.
_ كسي كه برنده خوبي است، بازنده بدي است و من بازنده بدي هستم. بعد از باخت كسي از من خوشش نمي‌آيد.
_ فوتبال يعني برنده شدن يك تيم ولي بردن جوايز فردي هم خيلي لذت‌بخش است.
_ گاهي شانس مي‌آوريم ولي من شخصا به خرافات اعتقادي ندارم.
_ در راه خانه به پيام‌هاي تلفني‌ام گوش مي‌دهم و مي‌دانم مردم چه احساسي دارند.
_ گاهي من هم مثل مردم نااميد مي‌شوم و وقتي نتيجه بدي داشته باشيم درست مثل آنها سرافكنده‌ام.
_ به نظرم همه بازيكن‌ها به هنگام بازي گوششان تيز است كه ببينند مردم اسمشان را صدا مي‌زنند يا نه وقتي من نامم را مي‌شنوم واقعا لذت مي‌برم و انرژي مي‌گيرم.
_ اصلا ميل ندارم به باشگاه ديگري بروم.
_ بازي فينال جام‌جهاني را به اتفاق خانواده و پدر و مادرم تا آخر نگاه كردم و براي ايتاليا هورا كشيدم.
_ (قرمز) رنگ ماست.

 

محمدرضا خرم روز بازدید : 1418 چهارشنبه 08 آبان 1392 نظرات (0)

باشگاه رئال مادرید در یک پیام رسمی وبرای چندمین بار پیاپی خواستار به خدمت گرفتن سوآرز شد.

این بار رئال حاضر است کریم بنزما را همراه با 20 میلیون یورو به لیورپول بدهد تا در ازای آن سوآرز را به سانتیاگو برنابئو ببرد.

محمدرضا خرم روز بازدید : 22 چهارشنبه 08 آبان 1392 نظرات (0)

پس از انتشار اخباری مبنی بر جدایی دنیل اگر این بازیکن در صفحه تویتر خود نوشت : از مردم خواهش می کنم که در مورد انتقال من صحبت نکنند ، من در تیم خواهم ماند و برای ماندن در ترکیب اصلی خواهم جنگید . در روزهای گذشته شایعاتی شده بود که کادر فنی تصمیم گرفته است تا دنیل اگر را از تیم خارج کنند ولی دنیل با حضور خود در کنفرانس خاطرنشان کرد که در لیورپول از دنیای فوتبال خداحافظی می کند .

محمدرضا خرم روز بازدید : 24 سه شنبه 07 آبان 1392 نظرات (0)

فیفا بازیکنانی که نامزد دریافت توپ طلای سال 2013 هستند رو اعلام کرد.


لوئیس  سوارز مهاجم گلزنمون جزو این بازیکناست .

بهترین بازیکن و مربی در تاریخ 13 ژانویه 2014 اعلام میشود.

به نظر من این فقط حق کاپیتانمونه فقط استیون جرارد اسطوره خودمون.


هیچ کس دیگه ای این لیاقتو نداره.


لطفا شما هم نظرتون رو بدید.

محمدرضا خرم روز بازدید : 21 سه شنبه 07 آبان 1392 نظرات (0)

لیورپول در نظر دارد تا پیشنهادی چشمگیری برای محمد صالح مهاجم 21 ساله تیم بازل دهد . تاتنهام نیز برای انتقال این بازیکن مصری وارد مذاکره شده است وی در 14 بازی خود توانسته 14 گل به ثمر برساند و می تواند در باشگاه لیورپول یک مهره موثر باشد .


محمدرضا خرم روز بازدید : 29 سه شنبه 07 آبان 1392 نظرات (0)


دنیل کریگ، بازیگر نقش جیمز باند، به همراه دوست دختر ژاپنی آمریکایی اش در آنفیلد از نزدیک شاهد برد ۳ بر ۱ لیورپول مقابل نیوکاسل بودند. دنیل کریگ به همراه ساتسوکی میشل از جایگاه VIP این بازی را به نظاره نشستند.


ملانی چیسهولم در ۱۲ ژانویه ۱۹۷۴ متولد شده است و یکی از موفق ترین زنان هنرمند (خواننده) بریتانیا است.

کریس دی برگ بازی را از جایگاه تماشاگران مشاهده کرد – یکشنبه ۳۰ مارس، ۹:۳۰عصر – فوتبال – لیگ برتر جزیره – لیورپول با اورتون – آنفیلد

بیلی باب ترنتون (Billy Bob Thornton) با آنجلینا جولی (Angelina Jolie) در تین دلیر(۱۹۹۹) همبازی بودند و فرار عاشقانه ای در ۵ می ۲۰۰۰ به لاس وگاس داشتند. جولی بهمین خاطر روی بازوش تاتویی با عنوان”بیلی باب” انجام داد. آنها در ۱۷ جولی ۲۰۰۲ از هم جدا شدند.

آنجیلینا جولی، دومین زن تاثیرگذار جهان، متولد ۴ ژوئن ۱۹۷۵ بازیگر و مدل آمریکایی و “سفیر حسن نیت” سازمان ملل متحد در امور پناهندگان است. او بارها و بارها توسط مجلات و مراسمهای مختلف به عنوان زیباترین، و بهترین مادر بازیگر و … انتخاب شده است. همچنین او توانسته سه بار جایزه گلدن گلوب، دو بار جایزه اتحادیه بازیگران سینما و یک بار جایزه اسکار را تصاحب کند.

مصاحبه عادل فردوسی‌پور با مجله همشهری تماشاگر؛

همه می‌دانند ولی خودت توضیح بده طرفدار کدام تیم اروپایی هستی؟
از قدیم طرفدار لیورپول بودم و بعد از لیورپول، بارسلونا را دوست دارم.

چه شد طرفدار لیورپول شدی؟
لیورپول را از زمان جان بارنز ویان‌راش دوست داشتم.

پسر خوانده انجلیا جولی و براد پیت(بچه ای که بجای دیدن کارتون به تماشای بازی های لیورپول می پردازد)

 

برد پیت(همسر انجلیا جولی)

وزنیاکی


دی جی اسپونی

لیام نیسون


کاستلو(خواننده)


شوماخر(بهترین راننده فرمول ۱)

والکات و پدرش

 

همچنین اسم های زیر:کریستی گالاچر-اوزان دیویسن-کیم کاترال-تامی-جیمی تاربوک-پاپ ژان دوم(رهبر فقید مسیحیان جهان)-سولشر(بازیکن سابق منچستر یونایتد)-کلی دالگلیش(دختر کینگ کنی)-سعدی قذافی(پسر دوم معمار قذافی،دیکتاتور سابق لیبی)-هالی بری-پالی لیتمانن(بازیکن سابق اژاکس)کوین نولان(بازیکن سابق بولتون)-اوان بلر(پسر تونی بلر،نخست وزیر سابق انگلیس)-نیکی بارمبی(بازیکن سابق لیدزیونایتد)برتی فوگتس(سرمربی کنونی تیم ملی اذربایجان)

محمدرضا خرم روز بازدید : 23 سه شنبه 07 آبان 1392 نظرات (0)

در طول تاریخ لیورپول، رنگ لباس خانگی این تیم، اغلب قرمز بوده اما در بدو تاسیس باشگاه، لباس آبی و سفیدی که بازیکنان بر تن می کردند که به لباس باشگاه اورتون شباهت داشت. اما از سال ۱۸۹۴، رنگ لباس خانگی این تیم، به قرمز تغییر یافت.

در ژانویه ی ۲۰۱۲ این باشگاه اعلام کرد که طی قراردادی به مبلغ ۲۵ میلیون پوند با واریور بسته است و از فصل ۲۰۱۳-۱۲ به مدت شش سال این شرکت به جای آدیداس لباس های باشگاه را تولید خواهد کرد.

نماد باشگاه لیورپول از نماد شهر لیورپول که به Liverbird مشهور است و بر روی یک سپر قرار گرفته، تشکیل شده است. در بالای آن شکلی از دروازه ی شنکلی که روی آن شعار معروف لیورپول "You'll Never Walk Alone" نوشته شده، به چشم می خورد. دو شعله نیز برای یادآوری سانحه ی هیلسبورو در اطراف آن قرار دارد.

محمدرضا خرم روز بازدید : 16 سه شنبه 07 آبان 1392 نظرات (0)

بیشترین بازی ها

بیشترین بازی برای تیم اصلی ایان کالاگان (۸۵۷ بار)
بیشترین بازی در لیگ ایان کالاگان (۶۴۰)
بیشترین بازی در جام حذفی ایان کالاگان (۷۹)
بیشترین بازی در جام اتحادیه ایان راش (۷۸)
بیشترین بازی اروپایی جیمی کاراگر (۱۱۲)
مسن ترین بازیکن تد دویگ٬ ۴۱ سال و ۱۶۵روز٬نیوکاسل - لیورپول در ۱۱ آوریل ۱۹۰۸
جوانترین بازیکن مکس تامسون٬ ۱۷ سال و ۱۲۹روز٬ تاتنهام - لیورپول در ۸ می ۱۹۷۴
Most seasons as an ever-present فیل نیل (۹)
بیشترین بازی پی در پی فیل نل (۴۱۷ ) از ۲۳ اکتبر ۱۹۷۶ تا ۲۴ سپتامبر ۱۹۸۳
بیشترین حضور در لیورپول ایلیشا اسکات ٬ ۲۱ سال و ۵۲ روز : ۱۹۱۳ تا ۱۹۳۴
مسن ترین تازه وارد تد دویگ٬ ۳۷ سال و ۳۰۷ روز ٬ لیورپول - بولتون ٬ ۱ سپتامبر ۱۹۰۴
   
گل ها
بیشترین گل برای تیم اصلی این راش (۳۴۶ بار)
بیشترین گل در لیگ روجر هانت (۲۴۵)
بیشترین گل در جام حذفی ایان راش (۳۹)
بیشترین گل در جام اتحادیه ایان راش (۴۸)
بیشترین گل اروپایی استیون جرارد (۳۰)
گلزن ترین بازیکن تعویضی دیوید فرکلوگ (۱۸)
بیشتریین هت ریک گوردون هادسون (۱۷)
بیشترین هت ریک در یک فصل از لیگ روجر هانت (۵ بار ٬ فصل ۶۲ـ۱۹۶۱)
پنالتی زن ترین جان مولبای (۴۲)
بیشترین بازی بدون زدن گل ابراهیم لونگورث (۳۷۱)
جوانترین گلزن مایکل اوون٬ ۱۷ سال و ۱۴۴ روز٬ ویمبلدون - لیورپول ۶ می ۱۹۹۷
مسن ترین گلزن بیلی لیدل٬ ۳۸ سال و ۵۵ روز لیورپول - استوک سیتی ۵ مارس ۱۹۶۰
   
ملی
بیشترین بازی ملی استیون جرارد (۶۸) بار با تیم ملی انگلیس
بیشترین گل ملی ایان راش (۲۶) با ولز و مایکل اوون (۲۶) با انگلیس
   
افتخارات
بیشترین مدال فیل نیل (۲۰)
   
بازی ها
بهترین پیروزی ۱۱ - ۰  ٬ Strømsgodset
بدترین باخت 1 - 9  ٬ بیرمنگام سیتی
   
نقل و انتقالات
گرانترین بازیکن خریداری شده فرناندو تورس
گرانترین بازیکن به فروش رسیده رابی فولر٬ ۱۲.۵ میلیون پوند
   
تعداد تماشاگران
بیشترین تماشاگر در بازی لیگ ۵۸٫۷۵۷ نفر برابر چلسی ۱۹۵۰ - ۱۹۴۹
بیشترین تماشاگر در بازی جام حذفی 61,905 نفر وولوز ۱۹۵۲ - ۱۹۵۱ دور پنجم
بیشترین تماشاگر در جام اتحادیه 50,880 نفر برابر ناتینگام فارست٬ ۱۹۸۰ - ۱۹۷۹
بیشترین تماشاگر در بازیهای اروپایی 55,104 نفر برابر بارسلونا ۱۹۷۶ - ۱۹۷۷ نیمه نهایی جام یوفا بازی برگشت
کمترین تماشاگر در  لیگ 1,000 نفر برابر لاگبروگ تون٬ ۷ دسامبر ۱۸۹۵
کمترین تماشاگر در لیگ(بعد از جنگ) 11,976 نفر برابر اسکانتروپ (لیگ دو) ۲۲ آوریل ۱۹۵۹
کمترین تماشاگر در جام حذفی 4,000 نفر برابر نیوتن ۲۹ اکتبر ۱۸۹۲ دور دوم انتخابی
کمترین تماشاگر جام حذفی (بعد از جنگ) 11,207 نفر برابر چستر سیتی ۱۹۴۶ - ۱۹۴۵ دور سوم بازی رگشت
کمترین تماشاگر در جام اتحادیه 9,902 نفر برابر برنت فورد٬ ۱۹۸۴ - ۱۹۸۳ دور دوم بازی برگشت
کمترین تماشاگر در بازی های اروپایی 12,021 نفر برابر دانلاک ۱۹۸۳ - ۱۹۸۲ جام باشگاه ها٬ دور اول بازی رفت
رکورد بیشترین تماشاگر 61,905 نفر برابر وولوز ۱۹۵۲ - ۱۹۵۱ جام حذفی دور پنجم
رکورد کمترین تماشاگر 1,000  نفر برابر لاگبروگ تون٬ ۷ دسامبر ۱۸۹۵
محمدرضا خرم روز بازدید : 35 سه شنبه 07 آبان 1392 نظرات (0)

هم اکنون مدیریت باشگاه لیورپول به دست Fenway Sports Group میباشد که جان هنری و توماس ورنر در راس آن میباشند.این گروه قبل از باشگاه لیورپول در بخش ورزش به موفقیت های کلانی با تیم بوستون ردساکس که یکی از بزرگترین و پرطرفدارترین تیمهای بیسبال است به دست آورده اند.همچنین اسطوره بسکتبال آمریکا, لبران جیمز هم قسمت کوچکی از سهام تیم لیورپول را در اختیار دارد.

محمدرضا خرم روز بازدید : 28 سه شنبه 07 آبان 1392 نظرات (0)

باشگاه فوتبال لیورپول، باشگاه فوتبال حرفه‌ای است که مرکز آن در لیورپول انگلستان مستقر است.

این باشگاه در لیگ برتر این کشور حضور دارد و بیش از هر باشگاه دیگر انگلیسی افتخارات کسب کرده است. لیورپول با بطور مشترک هجده بار عنوان قهرمانی در (بالاترین سطح) لیگ،هفت جام حذفی، هشت جام اتحادیه و پنج جام قهرمانی باشگاه‌های اروپا که رکوردی برای یک باشگاه انگلیسی محسوب می شود، کسب کرده است.


این باشگاه در سال ۱۸۹۲ تأسیس گردید و به سرعت در فوتبال انگلستان به تیم قدرتمندی بدل شد که بین سال‌های ۱۹۰۰ و ۱۹۴۷، پنج بار قهرمان لیگ شد. با این وجود، لیورپول طی اواخر دهه ۱۹۵۰ میلادی هفت سال را در لیگ دسته دوم سپری کرد و تا سال ۱۹۵۹ که بیل شنکلی به مربیگری این تیم منصوب شد نتوانست به دسته بالاتر صعود کند. بازیکنان تیم در زمین به طور سنتی پیراهنهای سفید و قرمز می پوشیدند اما در دهه ۱۹۶۰ لباس تیم کاملاً قرمز رنگ شد.

تحت مدیریت بیل شنکلی، لیورپول سه جام قهرمانی در لیگ، دو جام حذفی و یک جام یوفا، که اولین جام اروپایی تاریخ باشگاه محسوب می شد، بدست آورد. طی ۳۰ سال گذشته لیورپول یکی از موفق‌ترین باشگاه‌های فوتبال در سطح انگلستان و اروپا بوده است. آنها بین سال‌های ۱۹۷۷ و ۱۹۸۴ چهار بار به مقام قهرمانی باشگاههای اروپا دست یافته اند. باشگاه طی دهه ۱۹۹۰ دچار افت شد اما با کسب سه جام قهرمانی در سال ۲۰۰۱ و پنجمین جام قهرمانی باشگاه‌های اروپا دوباره مطرح گردید.

فاجعه ورزشگاه هیسل نام باشگاه را در اروپا کمی بدنام کرد چرا که در آن حادثه ۳۹ هوادار یوونتوسی به دنبال فرار از دست هواداران لیورپولی کشته شدند. چهار سال دیگر باشگاه فاجعه دیگری را تجربه کرد. در سانحه هیلسبورو ۹۶ هوادار لیورپول تحت فشار هجوم تماشاگران بین حصار ورزشگاه کشته شدند. به یاد قربانیان جان باختگان حادثه هیلسبورو دو شعله فروزان به علامت باشگاه اضافه شد. هر دو فاجعه اثرات و واکنش‌های وسیعی بر فوتبال انگلیس و اروپا و خود باشگاه تا به امروز در پی داشت.

باشگاه فوتبال لیورپول از زمان تشکیل آن در ورزشگاه آنفیلد بازی کرده است اما برنامه‌هایی در دست است که ورزشگاه جدیدی در استنلی پارک ساخته شود که قرار بود تا سال ۲۰۱۱ ساخته شود اما به دلیل شرایط نامساعد اقتصادی ساخت آن به تعویق افتاده است. لیورپول پایگاه هواداری بزرگ و وسیعی در سراسر جهان دارد که در مقابل چند باشگاه دیگر رقابت قدیمی دارد. لیورپول شدیدترین رقابت‌ها را با باشگاههای فوتبال منچستر یونایتد و اورتون، که معمولاً با این تیم دربی مرزی ساید را برگزار می کند، دارد.

تاریخچه تاسیس باشگاه لیورپول، کاملا در ارتباط با رقیب محلی‌اش اورتون ، و یک کارخانه‌دار ثروتمند به نام جان هولدینگ است. او در آنفیلد رود زمینی را به اورتون اجاره داد که این باشگاه از آن به بعد در آن، بازی‌های خانگی‌ اش را برگزار می‌کرد. با قهرمانی در لیگ در سال ۱۸۹۱ و هم‌چنین کسب اولین موفقیت‌های بزرگ، به وجهه و محبوبیت تیم به میزان زیادی افزوده شد. در سال ۱۸۹۲ هولدینگ اجاره زمین را بالا برد. آنها تصمیم گرفت آنفیلد رود را ترک کنند و یک زمین در آن نزدیکی بخرند تا از آن پس بازی‌های خانگی‌شان را در آن انجام دهد. پس از آن، جان هولدینگ باشگاه لیورپول اف.سی را تاسیس کرد که در ورزشگاه آنفیلد بازی می‌کرد.

اولین تیم لیورپول که در سال ۱۸۹۲ بنیاد نهاده شد، فقط از بازینکنان اسکاتلندی تشکیل شده بود که با پیراهن‌های آبی – سفید بازی می‌کردند، و تازه در سال ۱۸۹۴ رنگ پیراهن آنها به قرمز تغییر کرد. اولین رویارویی با اورتون نیز پس از صعود لیورپول از دسته سوم به یکم در دو سال بعد اتفاق افتاد. لیورپول اولین فصل بازی در لیگ دسته اول را با ایستادن در انتهای جدول به پایان برد و دوباره به دسته دوم صعود کرد، برخلاف اورتون که در آن فصل، نایب قهرمان لیگ شد.

در سال بعد، لیورپول در رقابتی تنگاتنگ با منچستر سیتی که با آن هم‌ امتیاز بود، این تیم را پشت سر گذاشت و یک‌ بار دیگر به دسته اول راه یافت. لیورپول از آن پس جای خود را در این لیگ تثبیت کرد و توانست در سال ۱۹۰۱ برای اولین مرتبه قهرمان انگلیس شود. بعد از سقوط به دسته دوم، این تیم یک بار دیگر درسال ۱۹۰۶ به عنوان تیم صعودکننده به دسته یک، قهرمان این لیگ شد.

در شروع فصل، اورتون بیشترین شانس قهرمانی را داشت، و همگان انتظار داشتند تا لیورپول در جام حذفی به قهرمانی برسد. همه چیز دقیقا برعکس شد، لیورپول قهرمان لیگ شد و جام حذفی به اورتون رسید. این دو باشگاه همشهری، سه بار موفق شده‌اند که در یک فصل، هردو جام را به شهر خود ببرند، موفقیتی که یک بار نیز نصیب منچستر یونایتد و منچستر سیتی، و یک بار نیز نصیب دو تیم همشهری آرسنال و تاتنهام هاتسپر شده است.

لیورپول پس از دومین قهرمانی، پایه‌هایش را در لیگ برتر محکم کرد، بدون این‌که در سال‌های بعد به موفقیت چشمگیری دست پیدا کند. آنها تا بروز ناگهانی جنگ جهانی اول، نقش متوسطی در لیگ برتر ایفا می‌کردند، اما به هرحال توانستند درسال ۱۹۱۴ برای اولین بار به فینال جام اتحادیه برسند. جالب توجه، پیروزی‌های بزرگ لیورپول بعد از صعود ( مانند سال ۱۹۰۶)، یا به عبارتی بعد از آغاز به کار دوباره لیگ پس از دو جنگ جهانی است. این تیم بعد از جنگ جهانی اول، ابتدا دوبار در لیگ چهارم شد، قبل از این‌که درسال ۱۹۲۲ و ۱۹۲۳ عنوان قهرمانی را به دست آورد. بلافاصله پس از جنگ دوم جهانی، پنجمین عنوان، و در دومین سال بعد از صعود دوباره ( در سال ۱۹۶۲)، ششمین عنوان قهرمانی خود را کسب کرد.

از آن پس، قرمزپوش‌ها همواره در لیگ برتر بازی کرده، دوازده عنوان قهرمانی دیگر به دست آورده و تنها پنج مرتبه در مکانی بعد از رده پنجم جدول قرار گرفته‌اند. مربی این تیم در دهه ۱۹۶۰، بیل شنکلی، اسطوره فوتبال انگلیس بود که باشگاه به شکل یک تیم قهرمان درآورده و یک بار گفته بود: " بعضی‌ها فوتبال را نبرد مرگ و زندگی می‌دانند. من این نظریه را نمی‌پسندم. من به شما اطمینان می‌دهم که فوتبال خیلی جدی‌تر از اینها است." در سرلوحه فلسفه او نیز گروه قرار داشت. برای او نظم و انضباط، روحیه جنگندگی و یکی بودن با باشگاه مهم بود.

موفقیت آمیزترین سال‌ها در تاریخ باشگاه لیورپول، سال‌های ۱۹۶۴ تا ۱۹۸۵ بود که بهترین آن تحت هدایت باب پیسلی بود که نمایش‌های او با این تیم، دوران بیل شنکلی را تداعی می‌کرد. بازیکنان معروف آن زمان این تیم عبارت بودند از مارک لارنسن ، گرام سونس، یان کالاگان، فیل نیل، کوین کیگان، جان توشاک، کنی دالگلیش و یان راش .

لیورپول در رقابت‌های ملی در ۱۸ سال، ۱۲ بار قهرمان شد. این مسیر قهرمانی در سال ۱۹۷۳ با غلبه بر بوروسیا مونشن گلادباخ و قهرمانی در جام یوفا، به تمام اروپا گسترش یافت. اتفاقا در سال ۱۹۷۷ در رم هم که لیورپول برای اولین بار قهرمانی در جام باشگاه‌های اروپا را به دست آورد، همین تیم آلمانی حریفش در فینال بود. لیورپول در سال‌های ۱۹۷۸ در مقابل بروژ، ۱۹۸۱ در مقابل رئال مادرید، ۱۹۸۴ برابر آ. اس. رم و ۲۰۰۵ برابر آث میلان هم قهرمان اروپا شد.

نقطه اوج برتری لیورپول در تمام اروپا درتاریخ ۲۹ مه سال ۱۹۸۵ به پایان خود رسید. وقتی در دیدار فینال جام باشگاه‌های اروپا در ورزشگاه هیسل شهر بروکسل بلژیک، هواداران این تیم به طرفداران تیم یوونتوس تورین حمله کردند و در آن آشفتگی و دستپاچگی، ۳۹ نفر کشته شدند، لیورپول به مدت هفت سال اجازه حضور در رقابت‌های بین‌المللی را از دست داد.

لیورپول در یک فاجعه دیگر نیز در سال ۱۹۸۹ دخیل بود. در جام اتحادیه انگلیس در دیدار مقابل ناتینگهام فارست، بیش از گنجایش ورزشگاه بلیت فروخته شده بود.

به علت تراکم بیش از حد تماشاگران در ورزشگاه هیلسبورو شهر شفیلد، هواداران لیورپول مایوسانه سعی کردند خود را از ازدحام نجات دهند. به همین سبب راه خروج که تنها از یک تونل تشکیل می‌شد، به سرعت و به طور کامل مسدود شد. در همین اثنا، واکنش پلیس برای جلوگیری از ازدحام، باعث شد تا عده‌ای از مردم زیر دست و پا له شده و کشته شوند. در این ماجرا ۹۶ هوادار لیورپول جان باختند. در آنفیلد رود، تابلوی یادبودی برای قربانیان این حادثه قرار داده شده و سازمانی هم برای رسیدگی به امور بازماندگان آن تاسیس شده است.

بدین ترتیب لیورپول در یکی از دشوارترین مراحل تاریخ خود قرار گرفت و در لیگ برتر انگلیس هم به زمین خورد. آنها پس از سال ۱۹۹۰ دیگر هرگز قهرمان انگلیس نشدند، و تازه در ماه مه سال ۲۰۰۱ در جام یوفا در دورتموند با پیروزی ۵ بر ۴ در مقابل دپورتیوو آلاوز دوباره یک موفقیت بزرگ در سطح اروپا به دست آوردند.

این تیم در مسابقات بین المللی با مربی جدید خود، رافائل بنیتز اسپانیایی روند رو به بهبودی را تجربه کرد. این تیم در لیگ قهرمانان اروپا در فصل ۰۵-۲۰۰۴ در ۲۵ ماه مه سال ۲۰۰۵ به فینال رسید و در یک دیدار تماشایی درمقابل آث میلان ،پس از تساوی ۳ بر ۳ در وقت قانونی و اضافی بازی، توانست این تیم را در ضربات پنالتی با نتیجه ۶ بر ۵ مغلوب کرده و به طرزی باورنکردنی، جبران سال‌های بی‌فروغش را بنماید. اما برخلاف این جام، در همان فصل در لیگ برتر انگلیس، به مقامی بالاتر از رده پنجم دست نیافت. به دلیل یک تغییر قانون کوتاه مدت در یوفا، لیورپول اجازه یافت در فصل ۰۶-۲۰۰۵ بعد از پشت سر گذاشتن سه مرحله مقدماتی،در لیگ قهرمانان بازی کند. اما نتوانست در این جام موفق شود. البته در همان سال عنوان قهرمانی جام حذفی انگلیس را به دست آورد.

 

- رنگ و نماد باشگاه

در طول تاریخ لیورپول، رنگ لباس خانگی این تیم، اغلب قرمز بوده اما در بدو تاسیس باشگاه، لباس آبی و سفیدی که بازیکنان بر تن می کردند که به لباس باشگاه اورتون شباهت داشت. اما از سال ۱۸۹۴، رنگ لباس خانگی این تیم، به قرمز تغییر یافت.

در ژانویه ی ۲۰۱۲ این باشگاه اعلام کرد که طی قراردادی به مبلغ ۲۵ میلیون پوند با واریور بسته است و از فصل ۲۰۱۳-۱۲ به مدت شش سال این شرکت به جای آدیداس لباس های باشگاه را تولید خواهد کرد.

نماد باشگاه لیورپول از نماد شهر لیورپول که به Liverbird مشهور است و بر روی یک سپر قرار گرفته، تشکیل شده است. در بالای آن شکلی از دروازه ی شنکلی که روی آن شعار معروف لیورپول "You'll Never Walk Alone" نوشته شده، به چشم می خورد. دو شعله نیز برای یادآوری سانحه ی هیلسبورو در اطراف آن قرار دارد.

 

محمدرضا خرم روز بازدید : 26 سه شنبه 07 آبان 1392 نظرات (0)

آنفیلد نام ورزشگاه باشگاه لیورپول است. این ورزشگاه در سال ۱۸۸۴ ساخته شد که در آن زمان مالک این ورزشگاه اورتون بود که در سال ۱۸۹۲ به مالکیت لیورپول درآمد.

یادبودها

آنفیلد دارای دو دروازه ورودی است که این دروازه ها به احترام دو مربی بزرگ باشگاه، باب پیسلی و دیگری بیل شنکلی نامگذاری شده است . باب پیسلی موفق شد لیورپول را به سه قهرمانی در جام باشگاه های اروپا و ۶ قهرمانی در لیگ اول انگلستان در دو دهه ۷۰و ۸۰ برساند و بیل شنکلی که در دهه ۵۰ به یکباره تیم را از بحران خارج نمود وبه اوج موفقیت در دهه ۶۰ رساند.به روی سر در دروازه شنکلی جمله معروف هرگز تنها نخواهی رفت آورده شده که در مدخل ورودی این دروازه، بیرون ازفروشگاه باشگاه مجسمه ای از بیل شنکلی وجود دارد و همچنین در تونلی که بازیکنان به سوی میدان می روند، لوحی یادبود از بیل شنکلی است که این جملات به روی آن حک شده است : « این آنفیلد است یاد آور جوانانی که برای ما بازی می کردند و نیز یاد آور موقعیتی است که آن ها برای ما فراهم ساختند» .

یکی از معروفترین قسمت های آنفیلد، The Boot Room به شمار می آید به این خاطر که مربیان معروفی از جمله بیل شنکلی، باب پیسلی، فاگان و کنی داگلیش در این اتاق مدت ها به صرف چای و بحث راجع به تیم، نقشه کشیدن برای شکست رقبا و همچنین برنامه ریزی برای تیم می پرداختند . ضمناً لوح یادبودی برای زنده نگه داشتن خاطره کشته شدگان فاجعه ی هیلزبورو در این مکان وجود دارد که هواداران تیم و رقیب با گذاشتن گل، خاطرات آن واقعه تلخ را یاد آوری میکنند . در فاجعه هیلزبوروو ۹۶ نفر از هواداران لیورپول به علت ازدحام بیش از حد جمعیت کشته شدند .

جایگاه معروف کوپ

این جایگاه در جنوب غربی ورزشگاه قرار دارد وجایگاه پر شورترین هواداران در سراسر دنیاست .نام کوپ از کوههای Spion kop واقع در آفریقای جنوبی گرفته شده است که ارتش انگلستان در آنجا تلفات سنگینی را در جنگ بوئر دوم داد به همین خاطر بسیاری از تیم های انگلیسی جایگاهی به نام کوپ در ورزشگاه های خود به یاد کشته شدگان آن جنگ بوجود آردند مانند بلکپول، شفیلد یونایتد، ولور همپتون و چند تیم دیگر که از بین آنها جایگاه کوپ در ورزشگاه آنفیلد مشهورتر است .این جایگاه در سال ۱۹۰۶ ساخته شد . هواداران جایگاه کوپ حامیان اصلی باشگاه به حساب می آیند که نقش بسزایی در پیروزی های تیم به عهده دارند و نیز همواره به عنوان طرفداران باوفا ی باشگاه تلقی می شوند .این جایگاه در ابتدا می توانست در برگیرنده ۳۰۰۰۰ نفر شود اما برای امنیت تماشاگران گنجایش این جایگاه در سال ۱۹۷۵ ، ۲۲۰۰۰ نفر شد که در سال ۱۹۸۹ پس از رخ دادن فاجعه هیلزبورو تا حدی برای امنیت ورزشگاه، ظرفیت این جایگاه باز هم کاهش پیدا کرد . در سال ۱۹۹۴ جایگاه کوپ بازسازی شد و اکنون ظرفیت رایج آن ۱۲۴۰۹ نفر می باشد.هواداران کوپ شعار های مهیجی را در هنگام بازی زمزمه می کنند زمانی که لیورپول به طرف آن ها بازی می کنند، هواداران با سر دادن یک شعار قدیمی و محلی ( توپ را بچسبان به گل ) تیم را برای گلزنی تشویق می کنند .

جایگاه اصلی و زمینی برای گرم کردن بازیکنان ذخیره

این جایگاه در سال ۱۹۷۳ بازسازی شد و کمترین تغییر را تا به امروز داشته که گنجایش آن به ۱۲۲۷۷ نفر می رسد . در این قسمت بازیکنان ذخیره دو تیم نزدیک زمین مسابقه مستقر می شوند که زمینی کوچک نیز برای گرم کردن بازیکنان ذخیره وجود دارد .

جایگاه صد سالگی

این جایگاه در سال ۱۹۶۳ ساخته شد که قبلا به نام جایگاه جاده کملین معروف بود و گنجایش ۶۶۰۰ نفر را داشت . در دهه ۷۰ نقشه باشگاه این بود که تمام خانه های اطراف جاده کملیش را بخرد و با ویران کردن آن ها این جایگاه را گسترش دهد.در سال ۱۹۸۱ باشگاه تقریباً تمام خانه ها در این جاده را خرید اما نقشه گسترش جایگاه دقیقاً یک دهه به تأخیر افتاد زیرا آغای جان و خانم نورا میسون حاضر به فروش خانه خود نبودند تا اینکه سرانجام در سال ۱۹۹۰ خانه خود را ترک گفتند و کار توسعه جایگاه شروع شد که اکنون گنجایش این جایگاه به ۱۱۷۶۲ نفر رسیده است . در این جایگاه، مسئولان باشگاه و افراد برجسته فوتبال و نیز کارگردان تلویزیونی مستقر می شوند . جایگاه جدید در جشن صد سالگی باشگاه در سال ۱۹۹۲ افتتاح شد که به همین خاطر به آن جایگاه صد سالگی(Centenary) می گویند.

جایگاه خیابان آنفیلد

این جایگاه در سال ۱۹۹۸ بازسازی شد که گنجایش ۹۰۷۴ نفر را دارد و شامل قسمت هواداران خارجی می شود که در طبقه پایین قرار می گیرند و تنها ۲۰۰۰ صندلی برای آن ها درنظر گرفته شده است . از این جایگاه، هواداران خانگی نیز سهم می برند و تعدادی از هواداران نیز در بالای قسمت مهمان جای می گیرند .

تصاویری از ورزشگاه آنفیلد

محمدرضا خرم روز بازدید : 29 سه شنبه 07 آبان 1392 نظرات (0)

آنفیلد و اولدترافورد نزدیک به ۳۳ مایل باهم فاصله دارند . هر دو باشگاه در شهرهای خودشان رقبیان محلی دارند ، لیورپول با اورتون و در شهر منچستر میان یونایتد و سیتی ولی دشمنی این دوتیم و نفرت هواداران این دوتیم كاملا متفاوت تر از نفرت نسبت به رقبای محلیشان است هواداران لیورپول در کنار هواداران اورتون مشغول به زندگی و کار هستند . آنها درطول هفته در کنار هم کار می کنند ، اغلب دوست هستند یا با هم رابطه خویشاوندی دارند . در شهر منچستر هم به همین شکل است .اما قضیه رابطه با یونایتدی ها متفاوت است. لیورپولی ها هیچ اختلاطی با یونایتدی ها ندارند ، هرگز نمی بینم در کنار هم کار کنند. بعضا در دیگر کشورها هم همین وضعیت است ، ولی خب بعضا در برخی نقاط جهان هم شرایط متفاوت است . گویش متفاوت ، لهجه متفاوت و فاصله ی شهرها همه و همه زمانیکه فوتبال در میان است باعث نفرت هواداران دو باشگاه می شود . لیورپول با ۱۹ قهرمانی بعد از منچستر یونایتد که با 20 عنوان قهرمانی پرافتخارترین تیم جزیره نام دارد پر افتخارترین باشگاه فوتبال انگلستان است . ولی لیورپول بهترین تیم کشوراست که توانسته ۵ بار در رقابتهای اروپایی قهرمان شود و همینطور سه مرتبه جام یوفا را فتح کرده است. رقابت و چشم و هم چشمی بین لیورپول و منچستر قبلا با بوجود آمدن موفقیت های منچستر یونایتدی یا لیورپول در عرصه فوتبال و باشگاهی بود . در واقع از زمان انقلاب صنعتی این وضعیت صورت گرفت . در سال ۱۸۰۰ ، لیورپول و منچستر بر شمال غرب انگلستان به دلایل مختلفی حکمفرما بودند ، لیورپول با وجود رودخانه مرسی موقعیت زیاد شغلی و مالی را برای اهالی شهر بوجود آورده بود . منچستر ، در ۴۰ مایلی دریای ایرلند قرار دارد ، که در صنعت پارچه بسیار مشهور است چراکه صدها کارخانه پارچه در اطراف این شهر وجود دارد . تجارت در این عرصه صادرات و واردات آن و همه چیز از طریق لیورپول صورت می گیرد ، در قرن گذشته این کار از طریق کشتی و کانال منچستر صورت می گرفت . در آغاز سال ۱۸۹۴ ، از طریق این کانال کشتی ها به جای عبور از گذرگاه لیورپول مستقیم تجارت خود را با منچستر صورت می دادند ، در آن زمان منچستر که شهری محصور به خشکی بود ، به سومین بندر شلوغ انگلستان تبدیل شد .این کانال در زمینه دشمنی مردمان لیورپول و منچستر نقش داشت و سبب شد این دشمنی میان هواداران دو باشگاه نیز جاری شود و این داستان مدت زمان زیادی هست که بین اهالی جريان دارد.

محمدرضا خرم روز بازدید : 30 سه شنبه 07 آبان 1392 نظرات (0)

- افتخارات باشگاه فوتبال لیورپول

 لیگ برتر :

18 بار قهرمانی در سال های : ۱۹۰۰-۰۱، ۱۹۰۵-۰۶، ۱۹۲۱-۲۲، ۱۹۲۲-۲۳، ۱۹۴۶-۴۷، ۱۹۶۳-۶۴، ۱۹۶۵-۶۶، ۱۹۷۲-۷۳، ۱۹۷۵-۷۶، ۱۹۷۶-۷۷، ۱۹۷۸-۷۹، ۱۹۷۹-۱۹۸۰، ۱۹۸۱-۸۲، ۱۹۸۲-۸۳، ۱۹۸۳-۸۴، ۱۹۸۵-۸۶، ۱۹۸۷-۸۸، ۱۹۸۹-۹۰

اف ای کاپ (جام حذفی) :

7 بار قهرمانی در سال های : ۱۹۸۱، ۱۹۸۲، ۱۹۸۳، ۱۹۸۴، ۱۹۹۵، ۲۰۰۱، ۲۰۰۳

جام اتحادیه (کارلینگ کاپ) :

8 بار قهرمانی در سال های : ۱۹۶۵، ۱۹۷۴، ۱۹۸۶، ۱۹۸۹، ۱۹۹۲، ۲۰۰۱، ۲۰۰۶، ۲۰۱۲

جام خیریه :

15 بار قهرمانی در سال های : ۱۹۶۴ (مشترک)، ۱۹۶۵ (مشترک)، ۱۹۶۶، ۱۹۷۴، ۱۹۷۶، ۱۹۷۷ (مشترک)، ۱۹۷۹، ۱۹۸۰، ۱۹۸۲، ۱۹۸۶ (مشترک)، ۱۹۸۸، ۱۹۸۹، ۱۹۹۰ (مشترک)، ۲۰۰۱،

جام باشگاه های اروپا :

5 بار قهرمانی در سال های :  ۱۹۷۷، ۱۹۷۸، ۱۹۸۱، ۱۹۸۴، ۲۰۰۵

 لیگ اروپا / جام یوفا (سابق) :

3 بار قهرمانی در سال های : ۱۹۷۳، ۱۹۷۶، ۲۰۰۱۰

 سوپرجام اروپا :

3 بار قهرمانی در سال های : ۱۹۷۷، ۲۰۰۱، ۲۰۰۵

محمدرضا خرم روز بازدید : 17 سه شنبه 07 آبان 1392 نظرات (0)

kostas-mitroglou_3012995.jpg

طبق گزارش لیورپول اکو، لیورپول هدف جدیدی را دنبال میکند.

قرمزهای لیورپول، آرسنال و بروسیا دورتمند تیمهایی هستند که علاقه ی خود را نشان داده ند.

این بازیکن 25 سال دارد، دارای ملیتی یونانی - آلمانی ست، فروارد اُلمپیاکوس یونان است و یک بازیکن چپ پاست.
آماری از این بازیکن
برای تیم زیر 19 ساله های یونان از 12 بازی 10 گل بثمر رسونده
برای تیم زیر 21 ساله های یونان از 16 بازی  5  گل بثمر رسونده
و برای تیم ملی بزرگسالان یونان از 26 بازی 5 گل بثمر رسونده.
قیمت این بازیکن 4.5 میلیون یورو تخمین زده شده است.

به نظر من این بازیکنا نمیتونن به تیم کمکی کنند.

محمدرضا خرم روز بازدید : 26 سه شنبه 07 آبان 1392 نظرات (0)

لوکاس لیوا باور دارد باشگاه در تابستان تصمیم درستی در مورد لوئیز سوارز گرفته است.

به گزارش اکسپرس، این بازیکن اروگوئه ای از زمانی که از محرومیت طولانی مدت خود بازگشته بی نظیر بوده و در پیروزی 4-1 مقابل وست بروم اولین هتریک خود در آنفیلد را انجام داد.

قرمزها در تابستان مانع از خروج سوارز شدند که آرسنال به شدت به دنبال جذب او بود.

بازیکن برزیلی لیورپول گفت: "او دارد نشان می دهد که چرا باشگاه در تابستان به سختی برای حفظ او تلاش کرد. کاری که او سال گذشته برای ما انجام داد و کاری که تا به حال کرده نشان می دهد چرا باشگاه می خواست او را نگه دارد."

"لیورپول می خواهد بهترین بازیکن های خود را حفظ کند و او بهترین بازیکن سال گذشته بود و احتمال بهترین بازیکن لیگ برتر انگلیس. ما از اینکه او اینجا مانده خوشحالیم و لوئیز هر هفته نشان می دهد که چقدر متعهد است."

سوارز به خاطر بازی در لیگ قهرمانان می خواست باشگاه را ترک کند و لوکاس می گوید که این آرزو تمام هم تیمی های اوست.

او اضافه کرد: "من فکر می کنم تک تک بازیکنان می خواهند در لیگ قهرمانان بازی کنند. هیچ کسی نمی خواهد سه شنبه و چهارشنبه در خانه بنشیند و تلویزیون تماشا کند و در بازی بزرگ به میدان نرود."

"او احتمالا یکی از پنج بازیکن برتر دنیاست بنابراین می خواهد در آنجا باشد و به همین خاطر است که به تیم متعهد است برای اینکه می خواهد لیورپول را بار دیگر به لیگ قهرمانان برگرداند و این چیزی است که همه ما می خواهیم.

محمدرضا خرم روز بازدید : 1454 دوشنبه 06 آبان 1392 نظرات (4)

NEXT MATCH

 Arsenalآرسنال - لیورپول Liverpool

فصل ۲۰۱۴ - ۲۰۱۳ ٬ لیگ برتر٬ هفته ۱۰

ورزشگاه اختصاصی آرسنال -  امارات 

۲ نوامبر ۲۰۱۳ - شنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۲

۱۷:۳۰ به وقت محلی - ۲۱:۰۰ به وقت تهران

تعداد صفحات : 21

درباره ما
Profile Pic
من محمد رضا خرم روز به عنوان مدیر سایت طرفداران باشگاه لیورپول در ایران تلاش میکنم تا اخبار باشگاه لیورپول را به اطلاع شما هواداران باشگاه محبوب لیورپول برسانم. از همه خواهش میکنم در نظرات خود به تیم های دیگر توهین نکنید.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    نظرسنجی
    از کدام تیم لیگ جزیره بیشتر متنفرید؟
    با توجه به این که احتمال رفتن سوارز از لیورپول زیاده شما چه بازیکنی را جایگزین او میدانید؟
    شما از کدام بازیکن لیورپول بیشتر خوشتان می آید؟
    با توجه به نقل و انتقلات ژانویه به نظر شما لیورپول در چه پستی به بازیکنان بیشتری احتیاج دارد؟
    شما طرفدار کدام تیم ملی هستید؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 439
  • کل نظرات : 31
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 47
  • آی پی دیروز : 9
  • بازدید امروز : 52
  • باردید دیروز : 20
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 179
  • بازدید ماه : 108
  • بازدید سال : 4,778
  • بازدید کلی : 163,750